Routewebsites en routeapps

Knowlogy maakt prachtige routeapps en -websites voor stadswandelingen en routes door natuurgebieden, landschappen of bijvoorbeeld unieke ommetjes. Routes voor wandelen, fietsen, varen, ATB, of bijvoorbeeld ruiterroutes.

image

De routes op de website kunnen eenvoudig worden uitgeprint. Met een knooppuntennetwerk kan de bezoeker ook zelf een route uitstippelen en uploaden in een routeapp.

De routeapp laat steeds zien waar iemand zich op de route bevindt en er wordt een melding gegeven wanneer er bijvoorbeeld bijzonderheden op de route zijn te ontdekken, zoals (cultuur)historische informatie of bijzondere landschapselementen. Voor kinderen kunnen er speciale routes worden toegevoegd met leuke weetjes en puzzelvragen.

In de routeapp kan worden aangeven welke recreatieve- of horecaspots zich op of in de buurt van de route bevinden. Zo is in één oogopslag te zien waar de dichtstbijzijnde restaurants, café's of overnachtingsmogelijkheden zitten.

Via de website kan er thuis een route worden uitgezocht of gepland met de routeplanner. Bezoekers kunnen routes in de app downloaden en meteen gebruiken in het gebied.
Eenmaal gedownload zijn de routes in de app offline beschikbaar. Dit betekent dat men in het veld niet afhankelijk is van een goede internetverbinding.